درباره مهم‌ترین پیامد‌ منفی استفاده زیاد از گوشی تلفن همراه | همراه آزار چرا مردم از دسترسی به نان سالم و استاندارد، محروم هستند؟ چرا در فصل پاییز پوستمان خشک می شود؟ انتقاد وزیر سابق بهداشت از مصوبه افزایش ظرفیت رشته های پزشکی دست کوتاه بازنشستگان تأمین‌اجتماعی از متناسب‌سازی حقوق | بازنشستگان کشوری ۶ بر ۳ از بازنشستگان کارگری جلو افتادند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (چهارشنبه، ۱۱ مهر ۱۴۰۳) | کاهش محسوس دما از بعدازظهر جمعه مصوبه کنکوری شورای انقلاب فرهنگی بدون تغییر تا سال ۱۴۰۵ اجرا می‌شود صدور اجرائیه مهریه الزاماً به معنای طلاق نیست | کاهش ۱۳ درصدی درخواست ثبت اجرای مهریه در سال ۱۴۰۳ نسبت به سال گذشته تأکید دوباره مجلس بر لزوم اجرای قانون متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از سوی دولت (۱۱ مهر ۱۴۰۳) نمونه‌برداری دامپزشکی از گوشت‌های ارزان یک فروشگاه در مشهد | دست‌های لرزان برای خرید گوشت ارزان سرانه فضای آموزشی در خراسان رضوی ۳۰ درصد افزایش یافته است راهکارهای جلوگیری از جعل گذرنامه‌های بین‌المللی از زبان رئیس پلیس مهاجرت و گذرنامه فراجا پرداخت یک میلیون تومان علی‌الحساب متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان کشوری تا زمان صدور احکام پیش‌بینی بارش باران، گاهی با رعد و برق و وزش باد، شنبه (۱۴ مهر ماه ۱۴۰۳) در استان‌های ساحلی خزر و شمال شرق ۴۸ درصد تماس‌های مردمی با اورژانس ۱۱۵ مشهد مزاحمی و نامرتبط است سامان‌دهی بیش از سه هزار کودک بدسرپرست یا بی‌سرپرست در خانواده‌های متقاضی فرزندخواندگی خبر خوب برای پرستاران، تخصیص بودجه ۳همتی برای تسویه مطالبات ۱۴۰۲ پرستاران توصیه‌های طب ایرانی برای پیشگیری از سرماخوردگی و آنفلوانزا و درمان آن‌ها دشواری‌های پیگیری پرونده‌های قصور پزشکی که خیلی‌ها را از ادامه راه بازمی‌دارد ثبت ۲۵ میلیون تماس با پلیس ۱۱۰ در شش‌ماهه نخست سال ۱۴۰۳ پلیس فتا: ارسال پیامک‌هایی با عنوان سفرهای ارزان، کلاهبرداری است کشف راز سرقت‌های مرموز خودرو در بولوار توس مشهد نواخته شدن زنگ «آغاز نصرالله» در تمامی مدارس کشور (۱۱ مهر ۱۴۰۳) سهم سلامت از تولید ناخالص ملی باید درست باشد
سرخط خبرها

نقشه تبهکار مخوف برای ربودن مقام دولتی ناکام ماند

  • کد خبر: ۱۶۶۱۶۱
  • ۰۶ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۲۸
نقشه تبهکار مخوف برای ربودن مقام دولتی ناکام ماند
سردسته یک باند گروگانگیری که قصد داشت مقامی دولتی را برباید دستگیر شد.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر شهرام؛ نام جعلی یک تبهکار مخوف است که تا‌کنون نقشه گروگانگیری افراد سرشناس زیادی را عملی کرده است. او مرداد سال ۹۶ یک برج‌ساز معروف را گروگان گرفت. روز حادثه برج‌ساز معروف سوار پورشه خود شده بود تا به محل کارش برود که در حوالی ولنجک، سرنشینان یک خودروی ون سد راهش شدند. سرنشینان ون آدم‌ربایانی بودند که از سوی دکتر شهرام برای اجرای این نقشه اجیر شده بودند. آن‌ها خودشان را مأمور جا زدند و برج‌ساز معروف را ربوده و به جنوب تهران بردند. آن‌ها در مخفیگاه خود به این مرد شوک وصل کرده و شکنجه‌اش می‌دادند و این در حالی بود که سرکرده باند با خانواده مرد برج‌ساز تماس گرفته و درخواست ۵ میلیون یورو برای آزادی او کرده بود. او در حال اجرای نقشه اخاذی‌اش بود و اعضای باندش نیز وظیفه نگهداری از گروگان را داشتند. مرد برج‌ساز که فهمیده بود اعضای باند گروگانگیری افرادی بی‌پول هستند و دکتر شهرام به آن‌ها وعده پول خوب داده است، به آن‌ها گفت که اگر آزادش کنند، کار خوبی برایشان در شرکتش دست‌وپا می‌کند و به هر کدام ۱۰۰ میلیون تومان پرداخت می‌کند. به این ترتیب نوچه‌های سردسته باند با گروگان به توافق رسیدند و دور از چشم دکتر شهرام، گروگان را با چشمانی بسته حوالی گلبرگ تهران رها کردند. با شکایت مرد برج‌ساز، اعضای باند گروگانگیری دستگیر شدند، اما سردسته آن‌ها فراری بود. او این بار باند دیگری راه انداخت و مدیر یکی از شرکت‌های معروف فولاد را گروگان گرفت. نقشه ربودن این مرد درست مانند نقشه قبلی بود. نوچه‌های دکتر شهرام گروگان‌شان را به محلی در جنوب تهران بردند تا سردسته‌شان از خانواده وی اخاذی کند و سهم آن‌ها را هم بدهد، اما وقتی فهمیدند که پلیس وارد ماجرا شده ترسیدند و گروگان را رها کردند.

دکتر شهرام که این بار هم شکست خورده بود، باند دیگری راه انداخت و یک کارخانه‌دار معروف را ربود و توانست از خانواده وی مبلغ کلانی اخاذی کند.

چهارمین و آخرین طعمه دکتر شهرام، مدیرعامل یکی از شرکت‌های معروف در زمینه تولید لوازم برقی در کشور بود. دکتر شهرام با باند جدیدی که راه انداخته بود، وی را ربود و برای آزادی‌اش درخواست ۱۵ میلیون دلار و ۱۰ میلیارد تومان پول نقد کرد. این آدم‌ربایی سال ۹۸ رخ داد و نوچه‌های سردسته باند در نقش مامور، مدیرعامل شرکت معروف را ربودند و به سوله‌ای در جنوب تهران بردند. آن‌ها گروگان‌شان را در یک اتاق زیرزمینی زندان کرده و شکنجه می‌کردند. پلیس که در جریان ماجرا قرار گرفته بود در جریان تحقیقات تخصصی موفق شد مخفیگاه آدم‌ربایان را شناسایی و آن‌ها را دستگیر و گروگان را نیز آزاد کند. با اطلاعاتی که از آدم‌ربایان به‌دست آمده بود، سرانجام مخفیگاه متهم اصلی، یعنی دکتر شهرام نیز شناسایی و او پس از مدت‌ها فرار از دست پلیس دستگیر شد.

دکتر شهرام که حدودا ۶۰ ساله است در دادگاه اظهار بی‌گناهی کرد و مدعی شد که از همه شاکیان طلب داشته و به همین دلیل با این کار قصد تسویه‌حساب با آن‌ها را داشته است. او به ۱۵ سال زندان محکوم شد، اما اواخر سال گذشته درحالی‌که ۳ سال از دوران محکومیتش طی شده بود با سپردن وثیقه از زندان مرخصی گرفت و فرار کرد.

نقشه ربودن مقام دولتی

زندانی فراری، راهی یکی از شهر‌های جنوبی کشور شد و این‌بار نقشه ربودن یک مقام دولتی را در آن استان کشید. او برای این کار باید باند تازه‌ای راه می‌انداخت. مأموران پلیس آگاهی پایتخت که سایه به سایه در تعقیب زندانی فراری بودند، موفق شدند به سرنخ‌هایی از او در استان جنوبی دست پیدا کنند. یک مأمور مخفی پلیس توانست به‌عنوان یک مجرم حرفه‌ای به این باند نفوذ کند و به این ترتیب در جریان اطلاعات تمامی اعضای گروه قرار گرفت و متوجه شد که آن‌ها جایی برای نگهداری گروگان اجاره کرده‌اند و قصد دارند با شکنجه او از خانواده‌اش میلیاردها‌تومان اخاذی کنند. اعضای این گروه مخوف خبر داشتند که طعمه آن‌ها اگرچه مقام عالی‌رتبه دولتی است، اما بادیگارد و محافظ ندارد و به تنهایی رفت‌وآمد می‌کند. آن‌ها ساعت رفت‌وآمد وی را زیرنظر گرفته بودند، اما خبر نداشتند که یکی از افرادشان، کارآگاه پلیس است که به خوبی توانسته بود نقش مجرم را بازی کند. به این ترتیب ۲۴ ساعت قبل از آدم‌ربایی، سرکرده باند و اعضای دیگر آن در اقدامی غافلگیرانه توسط مأموران اداره آگاهی پایتخت دستگیر شدند. براساس این گزارش، متهمان دستگیر‌شده برای انجام تحقیقات تکمیلی در اختیار ماموران اداره آگاهی تهران قرار گرفته‌اند.

منبع: همشهری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->